A rövid felnyírt női frizurák idén is nagyon trendinek számítanak. Akár néhány centis, akár felborotválásról van szó, ezek a frizurák nagyon vagány megjelenést kölcsönöznek a viselőjüknek.

Ebben a cikkben számos felnyírt fazont mutatok rövid hajból. A visszafogottabb fazonoktól egészen az extra rövid felnyírásokig számos inspirációt láthatsz. Tarts velem!

Ezek a legvagányabb rövid frizurák nőknek

Egy oldalt visszafogottan felnyírt bubi és pixie

Ha egy visszafogottabb, csajosabb felnyírt rövid frizurát szeretnél, akkor a felnyírt bubik közt érdemes szétnézned.

Minél bátrabb vagy annál inkább kérhetsz fodrászodtól rövidebb fazonokat.

Bubifrizuráknál a leggyakoribb a halántéknál felnyírt változat, ami a felső hajhossznak köszönhetően egészen egyszerűen el is rejthető, ha éppen azt szeretnéd. Ez a változat az arcodat fogja leginkább kihangsúlyozni.

Az aszimmetria a kerek arcú lányok egyik legjobb trükkje az arcuk formálására, a két oldalt eltérő hajhossz megtöri az arc kerekded formáját.

Ha neked is kerek arcod van, akkor a kétoldali felnyírás helyett érdemes elgondolkoznod azon, hogy csak az egyik oldalra kérj felnyírást.

Frizuratippek
rövid felnyírt frizura nőknek
Frizuratippek
Frizuratippek
Ugyanez a felnyírás jól működik aszimmetrikus pixie fazonokkal is.

rövid felnyírt frizura nőknek

A kifinomult

Egy szépen kiegyenesített bubi enyhe oldalfelnyírással és csodás alkalmi sminkkel párosítva, akár elegánsabb alkalmakkor is megállja a helyét.

Frizuratippek

A nőies hullámos

Ha szeretnél tompítani a felnyírt részen, akkor hullámosítsd be a hajad, ez az egyszerű változtatás is sokkal csajosabbá tudja varázsolni a megjelenésed, de ennél a frizuránál pl. a rózsaszín hajszín is nagyon sokad ad a finom és nőies összhatáshoz, úgy, hogy közben semmit sem adsz fel a vagányságból.

Frizuratippek

Tarkóig felnyírt aszimmetrikus

A halántéknál tovább is mehetsz és kérheted a felnyírást egészen a tarkódig. Bubifrizuránál még ezt is ugyanúgy el lehet rejteni, ha a hajad kiengedve hordod és megfelelően fésülöd.

Ez nemcsak azokon a napokon jön jól, amikor nincs kedved mindenki számára láthatóvá tenni a felnyírást, de akkor is, amikor már meguntad ezt a frizurát és szeretnéd megnöveszteni a rövidebb részt.

Frizuratippek
Frizuratippek
rövid felnyírt frizura nőknek
Frizuratippek

Átmenetes felnyírás

Férfiak körében már egészen elterjedt az átmenetes felnyírás, ami azt jelenti, hogy a felnyírás nem mindenhol azonos hosszúságú, hanem néhány millitől indulva átmenetesen érünk el a néhány centis hajhosszig.

Idén a nőknél is kezd egyre jobban ez a verzió elterjedni főként pixie fazonokkal párosítva, az eredmény pedig ultra menő.

rövid felnyírt frizura nőknek
Frizuratippek
rövid felnyírt frizura nőknek
Frizuratippek

Még több rövid felnyírt frizura nőknek

Amikor a gombafrizura nem ciki

Kislányként senki nem szerette a gombafrizurát, aztán ha megnézed ezeket a vagány felnőtt felnyírt verziókat, akkor te is rájössz, hogy mennyire szuperek tudnak lenni főleg, ha bevállalsz egy élénkebb hajszínt hozzá, olyanokra gondolok itt mint a smaragdzöld vagy ezüstfehér.

Ezeknél a frizuráknál nem látszik teljesen a felnyírt rész, viszont fontos, hogy teljesen eltakarni sem tudod, amíg meg nem növeszted a hajad egy kicsit.

Frizuratippek
Frizuratippek
Frizuratippek
Frizuratippek

A mintás önkifejező

Ha még különlegesebb frizurára vágysz, akkor kérd meg fodrászod, hogy borotváljon valamilyen mintát a felnyírt részbe. Itt tényleg csak a fantázia szabhat határt, az egyszerűbb csíkos mintáktól az egészen bonyolult virág mintákon át szinte bármit bele lehet gépelni.

Frizuratippek
Frizuratippek
Az igazi Harry Potter fanok bevállalhatnak egy hasonlót! Te felismered ezt a mintát?

Frizuratippek
Ha a minta nem elég, akkor különleges hajszínekkel is megbolondíthatod a frizurád.

Frizuratippek

Rövid felnyírt haj + festés

Ha festeted a hajad és így szeretnél egy felnyírt frizurát, akkor itt el kell eldönteni, hogy a felnyírt részt is festeted vagy csak az afölötti részt.

Mindkettő jól tud mutatni, de teljesen más lesz az összkép amikor elkezd nőni a hajad. Mindenképp konzultálj fodrászoddal ezügyben. Értelemszerűen a felnyírt rész és a festett hajszín közötti kontraszt jobban hangsúlyozza majd a felnyírt részt.

Frizuratippek
Frizuratippek
Frizuratippek

Sztárok, akik bevállalták a rövid felnyírt frizurát

A fiatal tinibálványoktól az érett színésznőkig sok sztár próbálta ki a rövid felnyírt frizurát, így én is azt tanácsolom neked, hogyha szeretnéd kipróbálni és illik a stílusodhoz, akkor vágj bele bátran, a kor nem számít!

Tilda Swinton színésznő

rövid felnyírt frizura nőknek
Miley Cyrus színésznő, énekesnő

Frizuratippek
Demi Lovato színésznő, énekesnő

Frizuratippek
Halsey énekesnő

Frizuratippek
Pink énekesnő

Frizuratippek
Rihanna énekesnő

rövid felnyírt frizura nőknek
Scarlet Johansson színésznő

Frizuratippek
 

Neked melyik a kedvenc felnyírt frizurád? melyiket vállalnád be?

 

Számít a véleményed!

Osztályozd a cikket a csillagokkal

Mivel tetszett ez a cikk...

Kövess Facebookon is

Értem, tehát nem találtad hasznosnak a cikket

Segíts neünk, hogy jobbat írjunk

Mond el, mi nem tetszett, mit kéne változtatnunk?