A klasszikus férfi frizurák óriási előnye, hogy soha nem mennek ki a divatból.

Nem lőhetsz velük nagy bakot, mentesek a sallangaktól és az extrémitásoktól.

Tökéletes választás, ha nem akarod túlgondolni a dolgokat.

De milyenek is a klasszikus férfi frizurák?

Ez egy szigorú hajvágási és szárítási szabályoknak megfelelő frizura, amelyet a fodrásztanulók a világ minden részén elsajátítanak.

A klasszikus férfi hajvágás egy mindenképpen látványos hajviselet, de ma már szinte csak vizsgákon találkozni eredeti formájával.

A klasszikus forma az évtizedek során számos frizurát inspirált, amelyek közül a rengeteg terjedt el a hétköznapokban is és férfiak millió választanak ilyen frizurákat.

Frizuratippek

Klasszikus férfi frizurák (ha biztosra mész)

A jólfésült oldalt elválasztott

Természetesen ő a klasszikus férfi hajvágás szerelemgyereke, aki évtizedről évtizedre különféle stílusjegyekkel kiegészülve születik újjá.

Sokak szerint ez minden idők legjobban variálható, mégis legegyszerűbb férfi frizurája, amely a fiatalabb és az idősebb korosztály számára is egyedi megoldás lehet.

Frizuratippek
Frizuratippek

A cézár

A cézár egy abszolút klasszikus, természetesen a nagy római császárról kapta a nevét, és máig hódít.

Minimalista haj, oldalt és felül egyaránt rövid. A szögletes arcúak számára ez a leginkább testhezálló választás, de az ovális és a gyémánt fejformával rendelkezők szintén bátran dönthetnek a cézár mellett.

Frizuratippek
Frizuratippek

A hátrasimított haj

Oldalt alányírva, de hosszabban hagyott hajjal is jól néz ki, a ritkább és a dús hajúak is választhatják, bár az igazán vastag tincsekkel nehezebb dolgozni. A hosszabb, szögletes és az ovális arcformájú férfiaknak is remekül áll.

Frizuratippek
Frizuratippek

A quiff

Ez az a frizura, amit nem elég profin vágatni, de muszáj naponta rendesen formázni ahhoz, hogy mutatós maradjon, akkor viszont egy igazán látványos és klasszikus férfi hajviseletről beszélhetünk.

Mindenhol találkozunk vele, legyen szó sportról, politikáról, zenei bandákról, a quiff egy örök stílus: gondoljunk csak a vintage mozisztárra, James Deanre, vagy akár Don Draperre Mad Men-ből, esetleg Bruno Marsra a Grammy vörös szőnyegén. Ugye, hogy egy klasszikus?

Frizuratippek
Frizuratippek
 

Te melyik klasszikus férfi frizurát vállalnád be magadon?

 

Számít a véleményed!

Osztályozd a cikket a csillagokkal

Mivel tetszett ez a cikk...

Kövess Facebookon is

Értem, tehát nem találtad hasznosnak a cikket

Segíts neünk, hogy jobbat írjunk

Mond el, mi nem tetszett, mit kéne változtatnunk?