Az Olaplex kezelés lényege

Legtöbbünk állalt tapasztalt jelenség, hogy a rendszeres hajszárítástól, festéstől, de akár a napsugárzás miatt is hajunk egy idő után fénytelenné és töredezetté válik.

Ennek hátterében a hajszerkezetben végbement sérülések, az ügynevezett diszulfid kötések felbomlása húzódik.

Az OLAPLEX egy olyan speciális formula, amely pontosan ezeket a kémiai kötéseket védi meg a károsodásoktól, sőt, a már megroncsolódott haj esetében is képes helyreállítani azokat, így hajad újra vastag, fényes és élettel teli lesz.

Fontos tudni még, hogy mindezt teljesen kíméletesen módon képes véghezvinni, hiszen nem tartalmaz PPD-t, szilikont, kőolajszármazékokat és teljesen szulfátmentes.

Az OLAPLEX kezelést háromféleképpen is kipróbálhatod nálam.

Kérheted a nagy, 1 órás szalonkezelést, választhatod a festéssel kombinált OLAPLEX-et, vagy akár a minikezelést is amit beszárításnál használok majd.

Olaplex kezelés elött

KEZELÉS ELÖTT

Olaplex kezelés után
KEZELÉS UTÁN

OLAPLEX UTÁN

OLAPLEX UTÁN

3 különböző OLAPLEX lezelés

1. Egy órás teljes szalonkezelés

A szalonkezelés egy 2+1 lépéses kezeléssorozat, melyből az első kettőt a szalonban végzünk, míg a harmadikat te magad otthon.

Az első lépésben bemasszírozom a hajkötés sokszorosító szérumot, amit kb. 50 percig hagyok rajta a hajadon.

Az idő leteltével lemosom, majd az OLAPLEX második komponensét, a hajmaszkot teszem fel a hajadra, amit még 10 percig hagyunk majd rajta.

A 3. lépésként használd heti rendszerességgel a szintentartó szérumot, hogy hajad hosszú időn keresztül megőrizze “szalonminőségét”.

A teljes 1 órás OLAPLEX szalonkezelést elsősorban azoknak ajánlom, akik a hosszú évek festései, szőkítései után újra jó minőségű, vastag és erős hajszálakat szeretnének, illetve azoknak akik jelentős hajszínváltoztatást terveznek a közeljövőben, ugyanakkor meg akarják óvni hajuk egészségét is.

A szalonkezelés 2+1 lépése

Olaplex-hajkötés sokszorosító szérum
No. 1
Hajkötés sokszorosító szérum
KEZDŐDJÉK A HELYREÁLLÍTÁS

Az OLAPLEX az első és egyetlen szer, amely megsokszorozza a hajban lévő kötéseket, továbbá képes összekötni a már felbomlott, sérült kötéseket is.

KEZDŐDJÉK A HELYREÁLLÍTÁS

Az OLAPLEX az első és egyetlen szer, amely megsokszorozza a hajban lévő kötéseket, továbbá képes összekötni a már felbomlott, sérült kötéseket is.

Olaplex-hajkötés sokszorosító szérum
No. 2
Hajkötés sokszorosító maszk
TÖKÉLETESSÉGRE TÖRVE

A második lépés szabadalommal védett összetevője a hajba jutva maximalizálja a hajkötés sokszorosító hatását és gondoskodik a hosszútávú védelemről, hogy hajszálaid a jövőben ellenállóbbak legyenek a különböző fizikai, kémiai behatásokkal szemben.

Olaplex-hajkötés sokszorosító maszk
Olaplex-szintentartó szérum
No. 3
Szintentartó szérum
A FENNTARTHATÓ VÉDELEM

Annak érdekében, hogy a kezelés pozitív hatását minél tovább élvezhesd, használd az otthoni szintlentartót heti rendszerességgel így kitolhatod azt az időd ameddig hajad olyan minőségben tündökölhet mint amikor elégedetten kiléptél a szalonból.

Olaplex-szintentartó szérum

2. OLAPLEX kezelés festéshez, szőkítéshez

Mindannyian tudjuk, hogy a festett haj milyen kompromisszumukkal jár.

A haj elvékonyodik, szerkezete idővel meggyengül, így eddig mindig kompromisszumot kellett kötnöd hajad egészsége és az elérni kívánt árnyalat között.

Ennek a kompromisszumnak vet véget most az OLAPLEX.

A festéshez, szőkítéshez kérhető OLAPLEX-et belekeverem magába a hajfestékbe vagy szőkítőporba, ezáltal hajad olyan védelmet kap, amely megakadályozza a festés során jelentkező esetleges kedvezőtlen hatásokat.

Hajad nem fog elvékonyodni, sokkal dúsabb és élettel telibb és fényesebb lesz. Sőt, az eljárás képes a hajszín tartósságát is fokozni, hiszen a a helyreállított kötések kevésbé lesznek porózusak, így a festék tovább marad meg.

Megvédi hajadat
Tartósabb hajszín
Mindenkinél működik

olaplex-megvédi a halyat

3. OLAPLEX minikezelés hajszárításnál

Amennyiben igazán kedvező áron szeretnéd kipróbálni, hogy mit is tud az OLAPLEX, kérd a mini kezelést mely során a hajkötés sokszorosító szérumot közvetlenül a szárítás előtt, permetezem a hajadra.

Néhány percig hagyjuk aktiválódni, azután lemosás nélkül beszárítom vele a hajadat.

Mini kezelésnek hívom, de a neve ne tévesszen meg mert igen látványos eredményt fogsz tapasztalni hajad tapintásában.

Hajad puhább, erősebb és fényesebb lesz.

 

AJÁNDÉK OLAPLEX MINIKEZELÉS

Gyere el egy szárításra vágással vagy anélkül és első alkalommal a minikezelést ajándékba kapod.

Hívj most vagy jelentkezz be online.

Időpontfoglalás

0670-314-79-38

Book an appointment with Csákváry Ágnes mesterfodrász using SetMore

Vagy válassz időpontot a naptárból

a fenti gombra kattintva

Időpontfoglalás

0670-314-79-38

Book an appointment with Csákváry Ágnes mesterfodrász using SetMore

Vagy válassz időpontot a naptárból

a fenti gombra kattintva

1028. Bp. Hidegkúti út 167 (Széphalom Üzletház)