Miben más a COLOR.ME by KEVIN.MURPHY hajfestés?

A COLOR.ME by KEVIN.MURPHY professzionális hajfestékek új standardot teremtettek a szépségiparban.

A márkát megálmodó Ausztrál sztárfodrász (Kevin Murphy) szakított a szépségipar régi kompromisszumaival és olyan hajfestéket fejlesztett ki, melyre elsősorban kímélő kezelésként lehet tekinteni mintsem a hajunk számára drasztikus beavatkozásra.

A fejlesztés során felhasználva a kozmetika és az arcápolás legújabb eredményeit olyan természetes, méz-alapú hajfestéket hozott létre, ami a legtöbb hajfestéktől eltérően nem tartalmaz ammóniát vagy PPD-t.

Ezen vegyszerek helyett inkább a természetet hívta segítségül és olyan kíméletes összetevők adják a festékek alapját, mint a Gránátalma, a Shea-Vaj, vagy éppen az Aloe-Vera.

Kevin Murphy hajfestékei méz alapúak

PPD és Ammóniamentes

A COLOR.ME by KEVIN.MURPHY hajfestékcsaládja nem tartalmaz parabént, PPD-t, és ammóniát. Helyettük, ahol csak lehet természetes összetevők kerültek felhasználásra. A festékek fejlesztése során továbbá nem alkalmaztak állatkisíreteket sem.

Természetes alapanyagok

Minden egyes alkotóelemnek megvan a maga célja. A festék alapját adó Méznek példáúl értékes aminósav tartalma táplálja és építi a hajat. A Shea-Vaj belülről erősíti a hajszálakat. A Gránátalma fantasztikus antioxidáns, melynek öregedésgátló tulajdonságai is vannak. Sőt, még véd az UV sugárzástól is.

Ezekért is imádni fogod a COLOR.ME by KEVIN.MURPHY hajfestést:

Gazdag antioxidánsokban

A COLOR.ME festékek fontos összetevői a Gránátalma és Csipkebogyó melyek erős antioxidánsok. Mindkét szuperélelmiszer hozzájárul a haj UV sugarakkal szembeni védelméhez és a hosszantartó színekhez. Védelmet biztosítanak továbbá a környezeti behatásokkal szemben, úgymint a különböző hő és mechanikai hatások.

Kevin Murphy hajfesték magas antioxidáns tartalommal
Környezetbarát

A gyártás során felhasznált édesvizet minden esetben a gyártó saját víztisztitó berendezésein keresztül megszűri és csak ezután engedi vissza az eredeti forrásba, így biztosítva a fenntarthatóságot és a környezetvédelmet.

Kevin murphy hajfestékek környezetbarátok

Állatkísérletektől-mentes

A COLOR.ME by KEVIN.MURPHY festékeket jóváhagyta a világ legnagyobb állatjogokkal foglalkozó szervezete, a PETA is. A nonprofit szervezet fő küldetése, hogy véget vessen az állatkínzásoknak és az állatkísérleteknek.

A KEVIN.MURPHY márka egyetlen terméke során sem alkalmaz állatkísérleteket, mely hűen tükrözi a cég értékrendjét és az alapítók szellemi örökségét. Továbbá, fontos céljuk felhívni a figyelmet a környezetvédelemre és az állat és növényvilág tiszteletének a fontosságára.

Kellemes illatú

A festék kellemes illatát a csipkebogyó kivonatnak köszönheti. Nem kell számolni a szokásos szúrós szaggal, mint a legtöbb hajfesték esetén. Nincs ammónia kipárolgás sem, így nem kell tartanod az esetleges irritációktól sem.

Molekulapár garancia

A legújabb innovációknak köszönhetően minden egyes festékpigment a lehető legkíméletesebben épül be a hajszálakba, így elkerülhető mindennemű irritáció vagy allergiás reakció. Ugyancsak figyelemreméltó, hogy a festék képes késleltetni az oxidációs folyamatokat így segítve elő a tökéletesen egyenletes fedést.

100%-ig fedi az ősz hajszálakat

100% fedést biztosítanak ősz haj esetén is, annak ellenére, hogy nem tartalmaznak Ammóniát vagy PPD-t. A festékek több-tónusúak, így biztosítva a maximális fedést és a hosszantartó színeket még a legkényesebb hajak esetében is. Ezzel a professzionális festékcsaláddal lehetséges teljesen természetes árnyalatokat létrehozni, olyan hatást keltve mintha az mindig is a te saját hajszíned lett volna.

Végtelen színvariációk

72 féle színárnyalat áll rendelkezésre de ez még nem minden. Minden árnyalat szabadon keverhető a többivel így csak a fantázia és a kreativitás szabhat határokat az árnyalatok terén. Hasonlóképpen, mint egy festőművész, lehetséges egyedi árnyalatokat kikeverni és több-tónusú hajszínt elérni, amivel biztosan nem találkozol szemben az utcán. Maximum kreativitás és maximum szabadság.

72 féle Kevin Murphy hajfesték árnyalat

Minimális az irritációk esélye

Mivel egyetlen árnyalat sem tartalmazza a két legkockázatosabb allergént (ammónia, PPD) ezért a bőrirritáció esélye minimális. Kemikáliák helyett, természetes összetevők alkotják a festék legjavát úgymint a Méz, Gránátalma, Shea-vaj, Csipkebogyó, vagy a Méz.

Próbáld ki a COLOR.ME by KEVIN.MURPHY hajfestést

 

AJÁNDÉK sampon

Gyere el egy festésre és első alkalommal a hajadhoz illő KEVIN.MURPHY sampont (10 ml-es tesztert) kapsz ajándékba.

Időpontfoglalás

0670-314-79-38

Book an appointment with Csákváry Ágnes mesterfodrász using SetMore

Vagy válassz időpontot a naptárból

a fenti gombra kattintva

Időpontfoglalás

0670-314-79-38

Book an appointment with Csákváry Ágnes mesterfodrász using SetMore

Vagy válassz időpontot a naptárból

a fenti gombra kattintva

1028. Bp. Hidegkúti út 167 (Széphalom Üzletház)