Noha évekkel ezelőtt még egyáltalán nem voltak annyira kedveltek a rövid frizurák a fiatalok körében és sokan csak harmincas-negyvenes éveikben vágatták le a hajukat. Ennek ellenére az elmúlt években a rövid frizurák népszerűségének köszönhetően egyre több fiatal lány vágatta le hosszú haját.

A rövid frizurák nemcsak, hogy nagyon trendik jelenleg, de az ápolásuk is sok esetben egyszerűbb, sőt a formázásuk is kevesebb időt vesz igénybe.

A rövid haj erőt ad a megjelenésnek, azt sugározza, hogy a viselője magabiztos, ismeri önmagát, az erősségeit.

A rövid frizurák remekül alakíthatók a személyiségedhez, ha szeretnéd lehetsz játékos, bohókás, de ha ezek ellentétére vágysz, akkor a klasszikus, elegáns, nőies fazonokat is el lehet készíteni.

Mindent figyelembevéve nem meglepő, hogy ennyire népszerűek a rövid frizurák a fiatal és korosztály körében.

Ha te is szívesen váltanál, akkor a legjobb helyen jársz, ugyanis ebben a cikkben összeszedtem neked a legszebb fiatalos rövid frizurákat! Tarts velem!

A legjobb rövid frizurák fiataloknak

Klasszikus és hosszú pixie

A klasszikus, Audrey Hepburn által is viselt, illetve a kissé hosszabb pixie változatok nagyon jól kiemelik az arc szépségét, éppen ezért különösen ajánlom fiatalabb lányoknak is.

A Harry Potter filmek forgatása után Emma Watson is erre a frizurára váltott, mert szeretett volna kitörni Hermione szerepből.

Nézd csak az alábbi képeket, hogy mennyire bájos külsőt tud kölcsönözni egy ilyen pixie frizura, de ha erősebb sminkkel és nőies ruhákkal viseled, akkor egyből nagyon vonzó és csábító lesz az összhatás.

rövid frizura fiataloknak
Frizuratippek
trendi rövid frizura fiataloknak
Frizuratippek
fiatalos rövid frizura
Frizuratippek

Rövid bubik egyenes hajból

Olyan frizurát szeretnél, mint amilyet Dua Lipa visel mostanság? Megsúgom, hogy akkor egy egyenes vágású rövid bubit kell kérned a fodrászodtól. Egyszerű, de mégis nagyon karakteres!

A legtrendibb most, ha középválasztékkal kombinálod, de hogyha kerek arcod van, akkor inkább oldalválasztékkal kombináld és a hajad hossza legalább az állad alá érjen egy kicsivel.

Hogyha még többet szeretnél megtudni a kerek archoz illő rövid frizurákról, akkor mindenképpen olvasd el a külön az erről a témáról készült cikkem is.

divatos rövid frizura fiataloknak
Frizuratippek
csodás rövid frizura fiataloknak
Frizuratippek
Frizuratippek

Bubi a legmenőbb melírokkal

Ha a hajfestési trendeket tekintjük, akkor ez az évtized minden kétséget kizáróan a különleges melírtechnikákról szólt. Ha ezeket kombinálod az amúgy is trendi bubifrizurával, akkor garantáltan divatos megjelenésed lesz.

Az ombre jelent meg elsőként, ami tulajdonképpen egy színátmenetes hajfestést takar, a hajtövek sötétebbek, míg a haj végei néhány vagy akár több árnyalattal világosabbak. Az árnyalat különbségtől függ, hogy a végeredmény mennyire kelt természetes hatást.

Frizuratippek
Frizuratippek
rövid frizura fiataloknak
Frizuratippek
Frizuratippek – rövid frizura fiatalokna
Frizuratippek

Pasztellszínek bűvöletében

Hogyha bevállalós vagy és unod a frizurád eredeti színét, akkor a pasztell árnyalatoknál jobbat keresve sem találhatnál. A pasztell rózsaszín, pasztell kék vagy éppen zöld hajszínek igazán fiatalos megjelenést kölcsönöznek.

Próbáld ki őket bubifrizurával párosítva!

Frizuratippek
Frizuratippek
Frizuratippek – rövid frizura fiatalokna
Frizuratippek
 

Neked melyik a kedvenc fiatalos rövid frizurád? Te melyiket vállalnád be?

 

Számít a véleményed!

Osztályozd a cikket a csillagokkal

Mivel tetszett ez a cikk...

Kövess Facebookon is

Értem, tehát nem találtad hasznosnak a cikket

Segíts neünk, hogy jobbat írjunk

Mond el, mi nem tetszett, mit kéne változtatnunk?