Egy rövidebb fazon és egy szőke hajszín külön-külön is karakteres megjelenést kölcsönöz viselőjének, hát még ha a kettőt összerakjuk!

Ha te is egy rövid szőke frizurát szeretnél, de még nem igazán tudod, hogy milyet, akkor a legjobb helyen jársz! Ebben a cikkben 16 különleges rövid szőke frizurát mutatok neked sztároktól inspirálódva.

Különféle hosszúságú, fazonú és árnyalatú frizurákat mutatok neked és ha valamelyik megtetszik, akkor ajánlom, hogy böngéssz tovább a blogomon, hiszen számos cikket írtam már mind rövid, mind szőke haj témákban.

Michelle Williams-t bátran ajánlom bárkinek, akinek kerek arca van és szőke rövid frizurát szeretne magának. Már hosszú évek óta visel pixie-t, így a pixie frizura rengeteg változatát láthatjátok, ha rákerestek a színésznőre.

Most ezt a klasszikus hamvas szőke pixie változatot választottam tőle, mivel ez az árnyalat remekül mutat a színésznő porcelán bőrével.

Frizuratippek
Ha egy igazán vagány szőke rövid pixie-re vágysz, akkor Miley Cyrus a tökéletes inspiráció. Két oldalt egészen rövidre nyírták a haját, míg a feje tetején hosszabbra meghagyták.

Az énekesnő-színésznő gyakran viseli ezt a frizurát felzselézve, a platinaszőke szín pedig csak még feltűnőbbé és vagányabbá teszi a megjelenését.

Frizuratippek
Jennifer Lawrence hosszabb pixie frizurája is vagány, ugyan fazonban is színben visszafogottabban, mint Miley-é. Ez a hosszabb oldalfrufrus pixie nagyon előnyös, ha kerek arcod van. Nézd meg korábbi bejegyzésemet is még több rövid frizuráért kerek archoz.

Frizuratippek
Keira Knightley egy kissé fiúsabb, bozontosabb, kócosabb hatású pixie-t választott. A tépett rétegek jól ellensúlyozzák a markáns szögletes arc éleit.

Frizuratippek
Hogy egy magyar színésznőt is említsünk, Osvárt Andrea is régóta szőke rövid pixie frizurával hódít már. Sokszor nyilatkozzák azt színésznők, hogy szeretnek rövidebb hajra váltani, mert ilyenkor karakteresebbé válnak.

Frizuratippek
Carey Mulligan már egy hosszabb szőke pixie frizurát visel. A hossznak köszönhetően ez már egy jobban variálható frizura, akár fonatos frizurák is készíthetők.

Frizuratippek
Chelsea Kane frizurája átmenet a hosszú pixie és a rövid bubi között. Ha hosszúkás vagy gyémánt alakú arcformád van, akkor ez az egyik legelőnyösebben álló rövid frizura számodra.

Frizuratippek
Charlize Theron szőke rövid bubifrizurája is hasonló az előzőhöz, csupán csinos hullámokat sütöttek bele, így ez igazi telitalálat lehet alkalmakra.

Frizuratippek
Victoria Beckam ikonikus rövid frizurája egy hátul felnyírt bubi.

Frizuratippek
Ha egy elegáns eseményre készülsz és rövid szőke bubifrizurád van, akkor Léa Seydoux klasszikus hullámainál jobb inspirációt nem is találhatnál.

Frizuratippek
Christina Aguilera beszárított frizurája is bármelyik elegáns alkalomkor megállja a helyét, ha inkább egyenesen viselnéd a hajat.

Frizuratippek
Lucy Boynton színésznő platinaszőke, középen elválasztott, természetesen hullámos rövid bubifrizurája csodálatosan kiemeli a szögletes alakú arcát.

A rétegekkel érdemes óvatosan bánni, ha hasonló arcformád van, hiszen az arccsontod és állvonalad már alapból eléggé karakteresek.

Frizuratippek
Ha hullámos hajad van, mint Kate Hudson-nek, akkor ez a rövid bubi oldalválasztékkal jó választás lehet. A természetes hullámok szebben formálódnak rásegítés nélkül, ha rövidebb a hajad, hiszen ilyenkor a haj súlya nem nehezíti el a hullámokat.

Frizuratippek
Szögletes arcformára és a hozzá illő bubifrizurára még egy példa Olivia Wilde rövid sötétszőke bubija.

Frizuratippek
Emilia Clarke úgy tűnik megkedvelte a szőke hajszínt a Trónok harca forgatás közben és a hosszú természetes barna hajról rövid szőke frufrus bubira váltott.

Frizuratippek
Sokan vitatják, hogy az eperszőke mennyire is sorolható a szőkék közé, hiszen már-már egy világos vörös hajszínről van szó. Jessica Chastain félhosszú bubifrizurája is ebben az árnyalatban pompázik. Ha zöld szemed van, akkor ez az árnyalat gyönyörűen ki tudja emelni.

Frizuratippek

Neked melyik sztár rövid szőke frizurája tetszik a legjobban?

 

Számít a véleményed!

Osztályozd a cikket a csillagokkal

Mivel tetszett ez a cikk...

Kövess Facebookon is

Értem, tehát nem találtad hasznosnak a cikket

Segíts neünk, hogy jobbat írjunk

Mond el, mi nem tetszett, mit kéne változtatnunk?