Az elmúlt évek hajtrendjei közt kimagaslóan tarol a bubifrizura, nincs ez másképp ezen a nyáron sem. Ha már unod az egyszerű bubifrizurád, akkor válaszd az asszimetrikus bubit, ami vagányságot és játékosságot visz a frizurádba, ugyanakkor nagyon nőies is tud lenni.

Az aszimmetrikus bubi hossza is lehet rövidebb, az áll vonaláig érő vagy akár hosszabb, kulcscsontig érő is, az aszimmetriát a két oldal hosszának különbsége adja. Ez a hosszkülönbség adja a haj játékosságát.

Klasszikus egyenes aszimmetrikus bubifrizura természetes sötétbarna hajból

Frizuratippek
Egy asszimetrikus bubifrizurának számos előnye van. Először is, csodálatosan ki tudja emelni arcod szépségét bármilyen arcformával is rendelkezel. Számos trükk rejlik a vágásban, amivel optikailag szépen lehet formázni az arcod.

Ha például kerek az arcod, akkor ezt a frizurát neked találták ki, optikailag ugyanis nyújtani tudja vonásaidat, a két oldal közötti hosszkülönbség miatt.

Hullámos változatoknál arra kell figyelned, hogy a hullámok a fejed tetején emeljék meg a hajtöved és ne az arcod két oldalára koncentrálódjon a volumen, mert ez csak ugye szélesítene.

Egy külön cikket is szenteltem a legjobb bubifrizuráknak kerek arcformához, így, ha kerek az arcod, akkor mindenképp olvasd el azt is.

Platinaszőke aszimmetrikus bubi

Frizuratippek
Ezzel szemben, ha hosszúkás arcod van és a fő célod, az arcod szélesítése, akkor nagyobb, erőteljesebb hullámokat érdemes választanod, illetve oldalválasztékot.

Hullámos vörös ombre aszimmetrikus bubi

Frizuratippek
Ha egyik oldalon bevállalsz egy viszonylag rövidebb (már-már pixie) hosszt, akkor igazán vagány lesz az összhatás. Ugyanakkor a másik oldalon hosszabb hajhossz nagyobb szabadságot ad különböző frizurák elkészítésére, mint ha ott is hasonlóan rövid lenne a hajad.

Merész vágású aszimmetrikus bubi

Frizuratippek
Az aszimmetrikus bubifrizura második előnyös tulajdonsága, hogy mind egyenes hajból, mind pedig hullámos hajból is csodásan mutat, így könnyen variálhatod az összhatást.

Az egyenes aszimmetrikus bubifrizurák igazi business woman megjelenést kölcsönöznek!

Ha egyenes szálú a hajad, akkor a tökéletes egyenes frizuráért hajmosást követően csak be kell szárítanod a hajad. De a hosszának köszönhetően, még ha pluszban egyenesíteni is kell a hajadon, akkor is gyorsan megvagy a frizuráddal az átlag hétköznapokra.

Mézszőke egyenes A-vonalú aszimmetrikus bubi

Frizuratippek
Érdekelnek a bubi frizurák? Nézd meg azt a cikkemet is, melyben bemutatom az összes bubi frizura változatot, ami csak létezik. Több mint 50 ötlet képekkel, minden egy helyen, kategóriákba rendezve.

Ébenfekete egyenes aszimmetrikus bubi

Frizuratippek
Egy hajsütővassal vagy akár hajegyenesítővel is gyorsan és egyszerűen gyönyörű természetes hatású hullámok süthetők a hajba. Különösen előnyös így viselned a frizurád, ha vékonyszálú a hajad, ugyanis a hullámok plusz tartást és volument adnak a hajadnak.

Szőke hullámos aszimmetrikus bubi

Frizuratippek

Bohókásan hullámos jeges szőke aszimmetrikus bubi

Frizuratippek
Egy vagány színárnyalattal még jobban ráerősíthetsz az egyedi stílusra. Válassz egy merész vöröset, különleges lilát vagy akár egy romantikus rózsaszínt és garantált, hogy ki fogsz tűnni a tömegből.

Ha a hétköznapokra nem is vagy ennyire bevállalós, akkor a próbáld ki csak a következő nyári buliba vagy fesztiválra valamelyik merészebb színt, csak kérd meg fodrászodat, hogy tartós festék helyett csak színezze meg hajadat.

Feltűnő lángoló vörös aszimmetrikus bubi

Frizuratippek

Padlizsánlila aszimmetrikus bubi

Frizuratippek

Pasztell rózsaszín aszimmetrikus bubi

Frizuratippek
 

A melírok különféle változataival (klasszikus melír, ombre, balayage) is variálható az aszimmetrikus bubifrizura.

Hosszabb hullámos ombre bubi

Frizuratippek

Nőies aszimmetrikus ombre bubi

Frizuratippek

Fekete aszimmetrikus bubi vörös melírral

Frizuratippek

Hosszabb aszimmetrikus bubi ombre melírral

Frizuratippek

Szőke alkalmi aszimmetrikus bubi klasszikus hullámokkal

Frizuratippek

Dögös vörös aszimmetrikus bubi

Frizuratippek
 

Remélem kedvet kaptál egy csodálatos aszimmetrikus bubifrizurához! Te melyiket választanád?

 

Számít a véleményed!

Osztályozd a cikket a csillagokkal

Mivel tetszett ez a cikk...

Kövess Facebookon is

Értem, tehát nem találtad hasznosnak a cikket

Segíts neünk, hogy jobbat írjunk

Mond el, mi nem tetszett, mit kéne változtatnunk?