A bubifrizura mára igazi klasszikusnak számít, ami évek óta újra reneszánszát éli. Nem véletlen, hogy ekkora sikernek örvend, hiszen egy jól variálható frizuráról van szó, amely nemcsak kényelmes viselet, de a rengeteg változata miatt még izgalmas is.

A bubifrizura hatalmas előnye, hogy bármilyen hajtípus és hajszerkezet esetén jól mutat, legyen akár egyenes, akár hullámos vagy göndör, vékonyszálú vagy vastagszálú a hajad. Sőt minden arcformához találhatsz olyan bubifrizurát, ami jól áll és kiemeli az arcod szépségét.

Ebben a cikkben 10+1 olyan hullámos bubifrizura ötletet mutatok neked, amely a sztárok nagy kedvence.

Ha természetesen hullámos hajad van, akkor egyenesen imádni fogod ezeket a hullámos változatokat. Ugyanakkor akkor sem kell lemondanod róluk, ha alapból egyenes a hajad, hiszen a frizura hosszúsága, pontosabban a rövidsége miatt pillanatok alatt egyszerűen süthetők hullámok a frizurádba.

Ezek most a legfóróbb hullámos bubifrizura variációk

Frizuratippek

Fagyos szőke bubi természetes hullámokból

Jennifer Lawrence természetes hullámaihoz is nagyon jól illik a bubifrizura. Amennyiben neked is hasonlóan hullámos hajad van, akkor egy jól eltalált bubi fazonnal különösebb formázás nélkül is ilyen szuper frizurád lehet. Hajmosás után pár perc alatt átszárítod a hajad és már kész is.

Frizuratippek

Aranyszőke tengerparti hullámos bubi

Charlize Theron bubifrizurája is hasonló, ő azonban oldalválasztékot választott, és bármennyire is természetesnek tűnnek a hullámai, ezek bizony hajsütővassal készültek.

Ha tengeri sós hajspray-t használsz, akkor még jobban rá tudsz erősíteni a természetes tengerparti hatásra.

Frizuratippek

Dögös vörös apró hullámos bubi

Ettől a vörös árnyalattól igazán merész és feltűnő Scarlett Johansson hullámos bubifrizurája. Válassz egy élénk vörös árnyalatot és garantáltan mindenhol kitűnsz majd a tömegből.

Frizuratippek

Sötétbarna laza hullámos bubi középválasztékkal

Lucy Hale évek óta viseli ezt a fazont, igaz néha játszik a színekkel és haja hosszúságával, de ez a sötétbarna bubifrizura az, amihez minden alkalommal visszatér. Óriási előnye ennek a frizura hossznak, hogy az ilyen nagyobb laza hullámokat percek alatt el lehet készíteni.

Frizuratippek

Elegáns meleg szőke bubi frufruval

Íme a bizonyíték, hogy egy frufru bármilyen frizurát, így a hullámos bubifrizurát is mennyire fel tud dobni. Reese Witherspoon egy csinos lazább frufrut választott, ami kiemeli a gyönyörű arcát.

Frizuratippek

A Klasszikus hullámos hosszú bubi

A hétköznapi viseletek után, egy igazi alkalmi viseletet hoztam. Ha egy elegánsabb eseményre vagy hivatalos, akkor válassz olyan klasszikus hullámokat a bubifrizurádba, mint Lily Collins. Remekül kiemeli az arcot és minden elegáns alkalomhoz illik.

Frizuratippek

Platinaszőke hullámos bubi

Vegyél példát Lucy Boynton színésznőről. A hullámos bubi az egyik legjobb frizura számodra, ha vékonyszálú hajad van, ez ugyanis sokkal dúsabbnak mutatja a hajad.

Frizuratippek

Természetes barna hullámos bubi

A hétköznapokra, de akár koktélpartikra is tökéletes a Willa Holland által viselt hullámos bubi. Percek alatt elkészíthető, hiszen csupán a tincsek végei vannak hullámosítva.

Frizuratippek

Elegánsan besütött bubi hangsúlyos oldalválasztékkal

Igazi vörös szőnyegre illő hollywood-i frizura az Ashley Benson által viselt hullámos bubifrizura. A legjobb, hogy az ilyen hullámokhoz még csak hajgöndörítőre sincs szükség, elegendő csupán egy hajvasaló is.

Frizuratippek

Bohókásan hullámos bubi frufruval

Kócos, bohókás, olyan mintha most keltél volna ki az ágyból, ezek a frizurák nagyon trendinek számítanak 2019-ben. Egy kicsit persze lehet csalni tengeri sós spray-vel vagy hajlakkal a tökéletes eredményért.

Frizuratippek

Szexi hullámos platinaszőke bubi

Julianne Hough frizurája szuperszexi, tökéletes egy esti randira vagy koktélpartira.

Rengeteg további szőke, köztük platinaszőke bubifrizura inspirációt találsz a 30 ellenállhatatlan szőke bubifrizura cikkemben.

Te melyik hullámos bubifrizurát választanád?

 

Mennyire találtad hasznosnak ezt a cikket?

Osztályozz a csillagokkal

Mivel tetszett ez a cikk...

Kövess Facebookon is

Értem, tehát nem találtad hasznosnak a cikket

Segíts neünk, hogy jobbat írjunk