A bubifrizura mára igazi klasszikusnak számít, ami évek óta újra reneszánszát éli. Nem véletlen, hogy ekkora sikernek örvend, hiszen egy jól variálható frizuráról van szó, amely nemcsak kényelmes viselet, de a rengeteg változata miatt még izgalmas is.

A bubifrizura hatalmas előnye, hogy bármilyen hajtípus és hajszerkezet esetén jól mutat, legyen akár egyenes, akár hullámos vagy göndör, vékonyszálú vagy vastagszálú a hajad. Sőt minden arcformához találhatsz olyan bubifrizurát, ami jól áll és kiemeli az arcod szépségét.

Ebben a cikkben 10+1 olyan hullámos bubifrizura ötletet mutatok neked, amely a sztárok nagy kedvence.

Ha természetesen hullámos hajad van, akkor egyenesen imádni fogod ezeket a hullámos változatokat. Ugyanakkor akkor sem kell lemondanod róluk, ha alapból egyenes a hajad, hiszen a frizura hosszúsága, pontosabban a rövidsége miatt pillanatok alatt egyszerűen süthetők hullámok a frizurádba.

Ezek most a legfóróbb hullámos bubifrizura variációk

Frizuratippek

Fagyos szőke bubi természetes hullámokból

Jennifer Lawrence természetes hullámaihoz is nagyon jól illik a bubifrizura. Amennyiben neked is hasonlóan hullámos hajad van, akkor egy jól eltalált bubi fazonnal különösebb formázás nélkül is ilyen szuper frizurád lehet. Hajmosás után pár perc alatt átszárítod a hajad és már kész is.

Frizuratippek
Érdekelnek a bubi frizurák? Nézd meg azt a cikkemet is, melyben bemutatom az összes bubi frizura változatot, ami csak létezik. Több mint 50 ötlet képekkel, minden egy helyen, kategóriákba rendezve.

Aranyszőke tengerparti hullámos bubi

Charlize Theron bubifrizurája is hasonló, ő azonban oldalválasztékot választott, és bármennyire is természetesnek tűnnek a hullámai, ezek bizony hajsütővassal készültek.

Ha tengeri sós hajspray-t használsz, akkor még jobban rá tudsz erősíteni a természetes tengerparti hatásra.

Frizuratippek

Dögös vörös apró hullámos bubi

Ettől a vörös árnyalattól igazán merész és feltűnő Scarlett Johansson hullámos bubifrizurája. Válassz egy élénk vörös árnyalatot és garantáltan mindenhol kitűnsz majd a tömegből.

Frizuratippek

Sötétbarna laza hullámos bubi középválasztékkal

Lucy Hale évek óta viseli ezt a fazont, igaz néha játszik a színekkel és haja hosszúságával, de ez a sötétbarna bubifrizura az, amihez minden alkalommal visszatér. Óriási előnye ennek a frizura hossznak, hogy az ilyen nagyobb laza hullámokat percek alatt el lehet készíteni.

Frizuratippek

Elegáns meleg szőke bubi frufruval

Íme a bizonyíték, hogy egy frufru bármilyen frizurát, így a hullámos bubifrizurát is mennyire fel tud dobni. Reese Witherspoon egy csinos lazább frufrut választott, ami kiemeli a gyönyörű arcát.

Frizuratippek

A Klasszikus hullámos hosszú bubi

A hétköznapi viseletek után, egy igazi alkalmi viseletet hoztam. Ha egy elegánsabb eseményre vagy hivatalos, akkor válassz olyan klasszikus hullámokat a bubifrizurádba, mint Lily Collins. Remekül kiemeli az arcot és minden elegáns alkalomhoz illik.

Frizuratippek

Platinaszőke hullámos bubi

Vegyél példát Lucy Boynton színésznőről. A hullámos bubi az egyik legjobb frizura számodra, ha vékonyszálú hajad van, ez ugyanis sokkal dúsabbnak mutatja a hajad.

Frizuratippek

Természetes barna hullámos bubi

A hétköznapokra, de akár koktélpartikra is tökéletes a Willa Holland által viselt hullámos bubi. Percek alatt elkészíthető, hiszen csupán a tincsek végei vannak hullámosítva.

Frizuratippek

Elegánsan besütött bubi hangsúlyos oldalválasztékkal

Igazi vörös szőnyegre illő hollywood-i frizura az Ashley Benson által viselt hullámos bubifrizura. A legjobb, hogy az ilyen hullámokhoz még csak hajgöndörítőre sincs szükség, elegendő csupán egy hajvasaló is.

Frizuratippek

Bohókásan hullámos bubi frufruval

Kócos, bohókás, olyan mintha most keltél volna ki az ágyból, ezek a frizurák nagyon trendinek számítanak 2019-ben. Egy kicsit persze lehet csalni tengeri sós spray-vel vagy hajlakkal a tökéletes eredményért.

Frizuratippek

Szexi hullámos platinaszőke bubi

Julianne Hough frizurája szuperszexi, tökéletes egy esti randira vagy koktélpartira.

Rengeteg további szőke, köztük platinaszőke bubifrizura inspirációt találsz a 30 ellenállhatatlan szőke bubifrizura cikkemben.

Te melyik hullámos bubifrizurát választanád?

 

Számít a véleményed!

Osztályozd a cikket a csillagokkal

Mivel tetszett ez a cikk...

Kövess Facebookon is

Értem, tehát nem találtad hasznosnak a cikket

Segíts neünk, hogy jobbat írjunk

Mond el, mi nem tetszett, mit kéne változtatnunk?