Biztosan észrevetted már, hogy mennyi trend tért vissza a 90-es évekből. A tépett bubi frizura is egy ilyen újabban visszatérő trend, legutóbb a 90-es évek végén és 2000-res évek elején hódított.

Talán emlékszel még Britney Spears tépett bubi frizurájára vagy Meg Ryan ikonikus hajára ebből az időszakból.

Ami a mostani tépett frizuráktól elmondható, hogy valamelyest szelídültek, a fodrászok inkább visszafogottabb, szépen egybesimuló tépett tincseket vágnak, mint sem erősen tépett frizurát.

Egy korábbi cikkben (A 20 legtrendibb lépcsőzetes bubi frizura) már részletesen írtam róla, hogy miért érdemes rétegeket vágatnod a frizurádba, de röviden most is érdemes a legfőbb előnyöket megemlíteni.

Egyrészt nagyon sokat tudnak dobni a rétegek egy frizurán és emellett jól formázzák a hajat. A rétegkialakításból függően kiemelheted a szemed, arccsontod vagy állad vonalát, szélesebbé vagy éppen keskenyebbé teheted optikailag az arcod.

Ha annyira dús hajad van, hogy néha már azt érzed, hogy nem tudod megzabolázni a tincseid, akkor egy tépett bubival nem nagyon fogsz mellé. Nemcsak, hogy könnyebben kezelhetővé válik a hajad, de formát és tartást is tud adni a frizurádnak.

Ugyanakkor, akkor sem kell lemondanod a tépett bubiról ha vékonyszálú hajad van, hiszen az ügyesen megválasztott rétegekkel igazán dús hatást lehet elérni. Ha tépett tincseket hagy a fodrász a fejtetőn, azok megemelik az egész frizurát, amitől igazán dús lesz az összhatás.

Ha ezek alapján már egyre jobban kezd tetszeni a tépett bubi frizura, akkor biztos vagyok benne, hogy a következő 24 tépett bubi frizura teljesen meg fog győzni, hogy legközelebb ilyen frizurát vágass.

Rövid szőke tépett bubi oldalválasztékkal

Frizuratippek

Sötétszőke hullámos lágyan tépett bubi oldalválasztékkal

Frizuratippek

Nőeies hullámos fekete tépett hosszú bubi oldalválasztékkal

Frizuratippek

Platinaszőke egyenes tépett bubi

Frizuratippek

Homokszőke tépett bubi oldalválasztékkal

Frizuratippek

Vajszőke tépett bubi tépett frufruval egyenes hajból

Frizuratippek

Jegesszőke tépett bubi egyenes hajból oldalfrufruval

Frizuratippek

Romantikus hullámos szőke visszafogottan tépett bubi

Frizuratippek

Szőke melírozott tépett bubifrizurák

Frizuratippek
 

Ha ezután a rengeteg szőke tépett bubi után, még több szőke bubifrizura-ötletre vágysz, akkor van egy jó hírem, ugyanis készült már egy külön cikk, melyben kizárólag a legjobb szőke bubifrizurákat mutatom be.

Kérj melírcsíkokat a fodrászodtól, hiszen ezzel remekül kiemelheted a tépett haj rétegeit. Még jobb lehet az összhatás, ha hullámosan viseled az izgalmas melírcsíkokat.

Frizuratippek
Frizuratippek
Frizuratippek
A bevállalósabbak választhatnak egy extrán tépett frizurát. Az elsőnél például aszimmetrikusan van kialakítva a bubi, a hajvonalon ráadásul fel is van borotválva, hátul pedig több tépett réteg is ki lett alakítva.

Frizuratippek
Az alábbi geometrikus tépett bubi talán még extrább ezzel a dögös vörös hajszínnel. Hullámos hajjal is csinos lenne ez a frizura, de általában egyenes hajból ajánlom, hiszen így adja ki igazán ezt az izgalmas formát.

Frizuratippek
Sötétbarna-fekete haj rózsaszín melírral keverve, hasonlóan geometrikus formája van, mint az előző frizurának. Az összhatás nagyon vagány, de mégis nőies a pasztellszínnek köszönhetően. A melír ennél a frizuránál is kiemeli a tépett rétegeket.

Frizuratippek
A tépett bubi frizurákhoz a legjobban a tépett frufruk illenek, ezek ugyanis nem tompítják a frizura légiességét, inkább még jobban ráerősítenek erre a hatásra.

Sok kikötés nincs, választhatsz bármilyen frufrut, hiszen mind az egyenes és mind az oldalfrufruk csodásan mutatnak a tépett bubival, ugyanakkor érdemes az arcformádhoz megfelelő frufrut választanod.

Érdekelnek a bubi frizurák? Nézd meg azt a cikkemet is, melyben bemutatom az összes bubi frizura változatot, ami csak létezik. Több mint 50 ötlet képekkel, minden egy helyen, kategóriákba rendezve.

Tépett sötétbarna bubi egyenes oldalra fésült frufruval

Frizuratippek

Tépett sötétszőke bubi tömött egyenes frufruval

Frizuratippek

Szőke tépett bubi hosszabb oldalfrufruval

Frizuratippek

Sötétbarna tépett bubi egyenes frufruval

Frizuratippek

Vörös tépett bubi arcot keretező ívelt frufruval

Frizuratippek

Sztárok, akik a tépett bubit választották

A tépett bubi közkedvelt fazon a sztárok körben is. Íme néhány híresség, aki a tépett bubi frizurát választotta az elmúlt években.

Sarah Hyland az alapból göndör, hullámos haját ritkíttatta meg, de sokat hordja kiegyenesítve is a frizuráját. A kislányos arcát igazán kiemelte és nőiessé varázsolta ez a frizura.

Frizuratippek
Diane Agron sok évig viselt hosszú szőke hajat, majd ő is a tépett bubi mellett döntött egy tépett oldalfrufruval. Nagyon „edgy” hatást ért el ezzel a frizurával és már nem az a tipikus lány a szomszédból, a kinézete alapján legalábbis.

Frizuratippek
Taylor Swift sem kislányos hosszú göndör fürtöket visel már, mint régen, hanem tépett bubit frufruval. Igazi nő ezzel a frizurával!

Frizuratippek
De Nina Dobrev is levágatta a hosszú haját a Vámpírnapklók forgatását követően. Hogy még izgalmasabbá tegye a bubi frizuráját, kért néhány réteget, amelyeket tépetten alakítottak ki.

Frizuratippek

Neked melyik tépett bubi állna a legjobban?

 

Számít a véleményed!

Osztályozd a cikket a csillagokkal

Mivel tetszett ez a cikk...

Kövess Facebookon is

Értem, tehát nem találtad hasznosnak a cikket

Segíts neünk, hogy jobbat írjunk

Mond el, mi nem tetszett, mit kéne változtatnunk?