A 30-as éveikben járó nők rengeteg csodás frizura közül választhatnak. Szerencsére ez az életkor nem azt jelenti, hogy mindenképpen be kellene tartanod bizonyos szabályokat, nyugodtan kísérletezz új dolgokkal, merj játszani a külsőddel.

Ugyanakkor, a 30-as éveidben valószínűleg már jobban ismered önmagad, mint a 20-as éveidben, kialakult a stílusod és ha eddig még nem tetted, ideje a frizurád is hozzáigazítani.

Sokaknak ebben az időszakban már több önbizalomuk van, így végre bele mernek vágni egy nagyobb változtatásba és a hosszú haj után rövidre váltani.

Ha te is hasonló cipőben jársz, vagy csak szeretnéd tudni, hogy mely rövid(ebb) frizurákat ajánlom leginkább 30 felett, akkor tarts velem!

Ezek az évek szinte mindenki számára nagyon meghatározóak, így most nem azt emelném ki, hogy mennyire fontos a személyiségedhez és az arcformádhoz igazítani a frizurád, hanem azt, hogy érdemes a kiválasztásnál az életstílusodat is figyelembe venni.

Ha éppen a karriered csúcsán jársz, egy rövidebb frizura karakteresebbé tesz, magabiztosabbnak és határozottabbnak láttat a munkahelyeden is, de ha éppen a családalapítás előtt állsz vagy már vannak gyerkőceid, akkor is kifejezetten jó választás egy rövidebb frizura, hiszen nagyon praktikus és könnyebben kezelhető.

Ezeket a rövid frizurákat ajánlom 30 felett

Klasszikus Audrey Hepburn pixie

A pixie minden életkorban tökéletes választás. A 30-as éveidre valószínűleg már nagyon jól ismered az arcod, tudod mely részeket kell kiemelni és melyeket szeretnél elrejteni. A pixie fazon kifejezetten alkalmas arra, hogy a szemeid, az arccsontod, az állvonalad vagy az arcformád kiemeld.

De akkor is kiváló, ha alacsonyabb vagy, a hosszú haj ugyanis optikailag összenyom és kiemeli az alacsony termetet, míg egy ilyen pixie fazonnál ez szóba sem jön.

A praktikumot sem szabad elfelejteni! Egy rövid frizuránál, főleg egy ilyen pixie-nél sokkal, de sokkal kevesebb időt kell a hajápolásra és a hajad karbantartására fordítanod.

Igaz, hogy 1-2 havonta el kell menned egy frissítő hajvágásra, ha meg akarod tartani a rendezettséget, de a teljes hajmosási, hajszárítási és hajápolási procedúra is jelentősen lecsökken.

Rövid frizurák 30 felett
Rövid frizurák 30 felett
Rövid frizurák 30 felett
Rövid frizurák 30 felett
Ha kerek arcod van akkor nézd meg a kifejezetten a kerek archoz passzoló pixie frizurákat is.

“Shag” frizura, avagy tépett laza hullámos bubi

Egy vállig érő fazon egy kis légiességgel mesésen fog állni. A “shag” frizurák nagyon népszerűek mostanság, mert nem igényelnek sok törődést és mégis csodásan kiemelik a haj természetes textúráját.

Jól kialakított rétegekkel a frizurád akkor is tökéletesen fog állni, amikor hagyod a levegőn megszáradni, de ha egy kissé elegánsabb, szofisztikáltabb megjelenésre vágysz, akkor egyszerűen be tudod szárítani a hajad és kész is.

Rövid frizurák 30 felett
Rövid frizurák 30 felett
Rövid frizurák 30 felett
Még több tépett bubifrizurát találsz korábbi cikkemben is.

Vállig érő bubik – frufruval

Egy csodálatos vállig érő bubi egy karakteres frufruval igazán illik egy 30-as felnőtt nőhöz. A tömött frufru nagyon trendivé varázsolja a frizurát, a hossznak köszönhetően pedig könnyen kezelhető és kevesebb ápolást igényel hajtípustól függetlenül.

Egy trendi egyenes teli frufru a szemekre irányítja a tekinteteket, így, ha szeretsz a sminkeddel játszani, akkor jobbat nem is választhatnál!

Rövid frizurák 30 felett
 

Rövid frizurák 30 felett
 

Rövid frizurák 30 felett
 

Rövid frizurák 30 felett
 

Rövid frizurák 30 felett
Még több frufrus bubifrizurát találsz korábbi cikkemben, nézd meg azokat is, hogy kiválaszd a neked legjobban tetsző fazont.

A-vonalú bubi

Ha az előbbinél rövidebb frizurára vágysz, de még olyanra, ami rendkívül jól variálható, akkor a figyelmedbe ajánlom az A-vonalú bubit. Jellegzetessége, hogy elöl kissé rövidebb, mint hátul, így játékosságot visz a frizurába. Ki mondta, hogy 30 felett teljesen meg kell komolyodni?!

Rövid frizurák 30 felett
Rövid frizurák 30 felett
Rövid frizurák 30 felett
Rövid frizurák 30 felett
 

Neked melyik frizura jön be a legjobban a 30-as éveidben?

 

Számít a véleményed!

Osztályozd a cikket a csillagokkal

Mivel tetszett ez a cikk...

Kövess Facebookon is

Értem, tehát nem találtad hasznosnak a cikket

Segíts neünk, hogy jobbat írjunk

Mond el, mi nem tetszett, mit kéne változtatnunk?