Frufru lenövesztése, de hogyan?

A frufru sok nő számára kényes kérdés: imádjuk, mert pillanatok alatt fel lehet vele frissíteni bármilyen frizurát, viszont az az idő is eljöhet amikor vagy magát a frufrut unjuk meg, vagy épp az azzal való rendszeres foglalatoskodásból lesz elegük.

Felvetődhet benned a kérdés, hogy mitévő legyél, ha ráuntál, hogy lehet a frufrut lenöveszteni.

Frizuratippek
Frizuratippek
Frizuratippek

A frufru lenövesztésének 3 lépése

A jó hír, hogy a frufrutól meg lehet szabadulni átmenetileg, de – lenövesztéssel – akár tartósan is. Ennek lépései a következők:

  1. Igazíttasd rendszeresen.

Talán most meglepődsz, de ha szeretnéd lenöveszteni a frufrut, kérj rendszeres frufruigazítást.

Igen, igen, így az olló természetesen előkerül, de csak egészen minimális hossztól szabadulsz meg, ami tulajdonképpen serkenteni fogja a hajnövekedést.

Az ideális az, ha a lenövesztésre szánt frufruval hat hetente keresed fel fodrászodat, így az egyre hosszabb lesz úgy, hogy közben a hajvégek is egészségesek maradnak… így egyre könnyebb lesz beolvasztani azt a frizurád egészébe.

Frizuratippek

  1. Óvd a textúráját.

Ügyelj arra, hogy a lenövesztésre szánt frufru mindig hidratált legyen, válassz gazdag, jó minőségű, a szalonokban használt hajpakoló maszkokat. Ez abban is segít, hogy a frufru illeszkedjen a teljes frizurához, ne álljanak ki mindenütt rövidebb hajszálak.

Frizuratippek

  1. A legjobb rész: mehet oldalra

A rövid, szemöldököt el nem érő frufru ezen a ponton már bőven a szemzug alá ereszkedett, ettől a ponttól kezdve már önálló frizura a maga jogán: hosszú, féloldalas frufrunak is nevezhetjük, ha ügyesen oldalra tudod csapni.

Egy ponton túl pedig könnyedén hátra is tűzheted, és innentől már csak egy lépés, hogy csatokra se legyen szükség.

Frizuratippek

A frufru lenövesztésének időszaka lehet áldás is

Sokan bosszankodnak, hogy nem tudnak mit kezdeni a lenövesztés alatt álló frufruval abban az időszakban, amikor még nem fogható össze olyan könnyedén a frizura egészével.

A hétköznapokon ugyanis még csak-csak megbarátkoznak a csattal vagy a hajpánttal, de az alkalmi frizuráknál már gondban vannak.

Frizuratippek
Szerencsére a lenövesztés alatt álló frufru sokféleképpen bevonható az alkalmi frizurába, ebben örömmel segítek: ahogyan további tanácsokban is, hogy a te sajátos hajtípusodhoz, arcformádhoz és stílusodhoz mi a legjobb megoldás.

Frizuratippek
Frizuratippek
Frizuratippek
 

Te már eldöntötted, lenöveszted a frufrudat?

 

Számít a véleményed!

Osztályozd a cikket a csillagokkal

Mivel tetszett ez a cikk...

Kövess Facebookon is

Értem, tehát nem találtad hasznosnak a cikket

Segíts neünk, hogy jobbat írjunk

Mond el, mi nem tetszett, mit kéne változtatnunk?