Semmi ötleted nincs milyen frizurát viselj a következő buliba? Ha hosszú a hajad, akkor rengeteg lehetőség közül válogathatsz. Ebben a cikkben mutatok neked 11 különleges és trendi változatot.

Buli frizurák hosszú hajból

Vigyázat: garantáltan rád szegeződik majd a tekintet az egész este alatt.

Hajdíszekkel feldobott kiengedett frizurák

Ha hosszú évek alatt növesztetted meg a hajad, érthető, hogy miután megnőtt nem szeretnéd felkötve viselni. Be kell ismerni, a kiengedett haj sokszor már unalmas lehet, de ha te mégis ragaszkodsz hozzá, akkor a legjobb, ha előveszel néhány kiegészítőt.

A fém hajkarikák néhány éve robbantak be, de még mindig megállják a helyüket a legmenőbb buliban is. Választhatsz sima karikákat, de olyanokat is kapni, amelyeken apró medálok, például csillag, levél, kereszt, vannak.

A hajékszereket fonatokban rögzítjük.

Nagyobb vagy kisebb oldalfonatot szeretnél? Mindkettővel szuperül elkészíthető ez a bulifrizura.

Kiengedett hullámos hajból elkészítve mutatnak igazán jól. Az elmúlt években a tökéletes loknik helyett inkább a laza, kócos, természetes hullámok a divatosnak.

Buli frizurák hosszú hajból – hajdíszek
Buli frizurák hosszú hajból – hajdíszek 2
Tudtad, hogy a hullámcsatok nem csak a haj rögzítésére jók, de kifejezetten díszítő elemként is funkcionálnak? Csak néhány hullámcsatra lesz szükség, amiket keresztbe tűzbe már kész is a hajdísz.

A gyöngyös végű hullámcsatokkal senki sem lőhet mellé. Viszont arra figyelj oda, ha sima hullámcsatról van szó, hogy a hajad árnyalatától elütő színűt válassz, például szőke hajba feketét vagy bronzot, barna és fekete hajba aranyat vagy ezüstöt.

Buli frizurák hosszú hajból -hullámcsatok
Frizuratippek

70-es évekbeli diszkó loknik

Ha retró buliba mész, vagy csak ha szereted a retró frizurákat, akkor válaszd a 70-es évek diszkó frizuráját. Különösen jó választás számodra ez a frizura, ha vékonyszálú hajad van, ugyanis a kreppelés és a tupírozás miatt hajad sokkal dúsabbnak fog tűnni.

Buli frizurák hosszú hajból-70-es évek
Buli frizurák hosszú hajból -70-es évek 2

Bulis kontyok

A konty hallatán lehet először valami elegánsabb rendezvény jut eszedbe, ugyanakkor egy konty is lehet laza és dögös, amit tuti siker péntek este is a buliban. A fejtetőn magasan összefogott fészek konty remek példa erre. A legjobb, ha természetes tengerparti hullámokkal variálod.

Buli frizurák hosszú hajból -bulis konytok 1
Az elmúlt években visszatért dupla konty még mindig a legtrendibb frizurák közt szerepel, ha buliról van szó. Nagyon látványosak és emellett praktikusak is, hiszen a nyakad szabadon hagyják, így a tánc hevében sem fog melegíteni a hajad.

Az egyszerű verzió mellett párosíthatod a tarkódtól induló holland fonattal vagy akár be is színezheted a hajad ha még egy kis plusz játékosságot szeretnél belecsempészni.

Buli frizurák hosszú hajból -bulis konytok 2

Extrém copfok

Ha nem szereted, hogy a hajad az arcodba lógjon a tánc közben vagy, hogy azon kelljen aggódnod, hogy szétjön a frizurád, akkor praktikus megoldás egy csinos copf.

Ha buliról van szó akkor érdemes feldobnod valami extrával, például a fejtetőn futó vékony fonatokkal vagy az előbb mutatott hajékszerek egyikét is bevetheted.

A lófarokba sütött hullámok lágyítanak a frizura merevségén és nagyobb volument adnak a copfodnak.

Buli frizurák hosszú hajból -Extrém copf
Buli frizurák hosszú hajból -Extrém copf 2

Glitter minden mennyiségben

A glitterekről nekem egyértelműen a buli jut eszembe. Már egészen egyszerű frizurákat, mint például egy szorosan tarkón összefogott copf is fel lehet vele dobni.

Buli frizurák hosszú hajból -glitter a hajban
Biztos lehetsz benne, hogy a buli fényeiben is jól fog mutatni a fonatod, ha feldobod egy kis glitterrel. Akár a teljes fonatod teleszórhatod glitterrel, de ha ennél egy fokkal visszafogottabb szeretnél lenni, akkor csak minden második fonatot csillámporozz be.

Buli frizurák hosszú hajból -glitter a hajban 2
Ha igazi extrára vágysz, akkor válassz egy különleges két holland fonásból induló kontyos frizurát, ahol a csillámpor középre, a választékra kerül.

Buli frizurák hosszú hajból -glitter a hajban 3
 

Te melyiket választod a következő buliba?

 

 

Számít a véleményed!

Osztályozd a cikket a csillagokkal

Mivel tetszett ez a cikk...

Kövess Facebookon is

Értem, tehát nem találtad hasznosnak a cikket

Segíts neünk, hogy jobbat írjunk

Mond el, mi nem tetszett, mit kéne változtatnunk?