A bubifrizurák kétségkívül hatalmas népszerűségnek örvendenek manapság, mert praktikusak és jól variálhatók. Ugyanakkor, ha már régebb óta viseled ezt a fazont, akkor előfordulhat, hogy egy kicsit unalmasnak találod.

Ekkor jön a kérdés, hogy hogyan lehetne feldobni a frizurád, ha a hosszán nem szeretnél változtatni. A hajszínváltás mellett a másik nagyon jó ötlet a frufru. Egy izgalmas frufru garantáltan felkavarja majd az állóvizet, meg fogsz lepődni, hogy egy ilyen kis változtatással, mennyit tudsz dobni az összhatáson.

Ha még nem tudod, hogy milyen frufrut válassz, akkor jó helyen jársz, ugyanis ebben a bejegyzésben 8 különböző frufru típust mutatok neked, amelyek csodásan mutatnak bubifrizurádhoz.

Ezeket a frufrukat ajánlom bubifrizurához

Egyenes teljes frufru bubifrizurához

Ha a frufru szóba kerül, akkor legtöbben egyből az egyenes, teljes fazonra gondolnak. Ez a típus kifejezetten jól áll amennyiben ovális, hosszúkás vagy szögletes arcod van. Ha kerek vagy gyémánt arcformád van, akkor viszont jobb, ha kerülöd.

Frizuratippek
 

Frizuratippek
 

Frizuratippek
Érdekelnek a bubi frizurák? Nézd meg azt a cikkemet is, melyben bemutatom az összes bubi frizura változatot, ami csak létezik. Több mint 50 ötlet képekkel, minden egy helyen, kategóriákba rendezve.

Könnyed egyenes frufru

Az teljes fazonnal ellentétben ez a típus valamelyest láttatni engedi a homlokod, valamint érzetre is könnyebb. Ha kerek vagy szív alakú arcod van, akkor érdemes ezt a fazont is kerülnöd, a többi arcformához azonban csodásan illik.

Frizuratippek
 

Frizuratippek
 

Frizuratippek

Oldalsó frufru bubifrizurához

Az oldalsó frufru hosszától függően nagyon változatos tud lenni, vannak rövidebb, a szemöldökcsontnál végződő és egészen hosszú az áll vonaláig érő változatok.

A frufru hosszát érdemes aszerint megválasztanod, hogy mit szeretnél kiemelni az arcodon, például rövidebbet, ha a szemed, hosszabbat, ha az arccsontod.

Nem tudnék olyan arcformát mondani, ahol nem állna jól, az viszont biztos, hogy ha kerek arcod van, akkor mindenképp érdemes kipróbálnod.

Frizuratippek
 

Frizuratippek
 

Frizuratippek

Arcot keretező frufru

Az arcot keretező frufru esetében egy ívelt frufruról van szó, ami végig követi az arcod vonalát. Ezáltal az arcod közepén rövidebbek a szálak, oldalra haladva egyre hosszabbak, míg végül szépen belesimul a frufrud a frizurádba.

Ez a frufru az ovális, szögletes, valamint hosszúkás arcformájú nőknek áll legjobban.

Frizuratippek
 

Frizuratippek
 

Frizuratippek

Függöny frufru bubifrizurához

A Bridget Bardot után csak Bardot frufruként is nevezett függöny frufru hihetetlenül jól áll az ovális, hosszúkás, szögletes és szívalakú arcú lányokon is. Gyakrabban látni hosszú hajú lányokat ilyen frufruval, pedig a bubifrizurához is remekül passzol.

Frizuratippek
 

Frizuratippek
 

Frizuratippek

Baby frufru

A baby frufruk rövidek, szemöldököd felett akár néhány cm-el magasabban végződnek. Az ovális archoz kifejezetten jól áll, kislányos külsőt kölcsönöz, kerek vagy hosszúkás arc esetén viszont inkább érdemes kerülni ezt a variációt.

Frizuratippek
 

Frizuratippek
 

Frizuratippek

Tépett oldalsó frufru

Tépett oldalsó frufrunál a frufru is kissé ritkítva van, ezáltal légiesebb, könnyebb hatást kelt. A legjobban ez a típus a tépett, lépcsőzetes bubifrizurákkal kombinálva mutat jól.

Frizuratippek
 

Frizuratippek

Göndör frufru bubifrizurához

Ha göndör hajad van, biztosan számtalanszor belefutottál már abba a tanácsba, hogy inkább kerüld a frufrut, mert nem fog jól állni és sok baj lesz vele. Ez egy tévhit, ugyanis egy jó frufrufazon csodásan ki tudja egészíteni a göndör bubifrizurád.

Egyedül abban az esetben tanácsolnám, hogy kerüld el, ha kerek arcod van, ugyanis ráerősít a telt, kerekded vonalakra.

Frizuratippek
 

Frizuratippek
 

Frizuratippek
 

Készen állsz? És Te melyik frufrut kéred magadnak legközelebb?

 

Számít a véleményed!

Osztályozd a cikket a csillagokkal

Mivel tetszett ez a cikk...

Kövess Facebookon is

Értem, tehát nem találtad hasznosnak a cikket

Segíts neünk, hogy jobbat írjunk

Mond el, mi nem tetszett, mit kéne változtatnunk?