A ferde frufru az a fazon, ami egyszerre vagány, határt feszegető és bátor, ugyanakkor mégis rendezettséget, tudatosságot sugall…

Te is eljátszottál már azzal a gondolattal, hogy vajon neked jól állna-e?

Frizuratippek
 

Ebben a cikkben összegyűjtöttem a legszebb ferde frufru fazonokat, és megosztok pár hasznos tanácsot is.

Vágjunk is bele.

Ferde frufru és amit tudnod kell róla

Elköteleződést igényel

Mielőtt ferde frufrut vágatsz magadnak, tudnod kell, hogy ahhoz, hogy ez a fazon hosszútávon is mutatós legyen, szükség van nem csak a rendszeres, gyakori igazításokra, de természetesen a teljes frizura gyakori karbantartására is.

Jó, ha felkészülsz arra, hogy reggel mindenképp érdemes foglalkozni vele, hacsak nem tartasz épp lusta napot, és tüzöd hátra a frufrut egy az egyben.

A ferde frufru tehát bizonyos értelemben elköteleződést igényel, de ez nem feltétlenül rossz, sőt: ez is egy eszköze lehet önmagad kényeztetésének.

Frizuratippek
Frizuratippek
A főként tépett hosszú frizurával vagy rövid pixie-vel társított ferde frufru az egyenes vagy épp enyhén hullámos hajú nőknek áll a legjobban.

Nem csoda, hiszen kiemeli a szemeket és a szemöldököt, képes elfedni a túl széles arccsontot és homlokot (lágyítva ezzel a teljes arcvonalat), és – nem utolsósorban, hiszen sokan épp ezért választják – optikailag az orrot is kisebbíti.

Frizuratippek
Frizuratippek

Csodásan keretezi az arcodat

Tapasztalatom szerint leginkább a szögletes arcú nőknek áll a legjobban, vagy épp azok a kerek arcú nők, akik optikailag kicsit hosszítanának arcukon.

A jó hír azonban, hogy a megfelelő hosszúságú ferde frufru gyakorlatilag bárkinek jól állhat, éppen ezért a legtöbb celeb – köztük Keira Knightley és Victoria Beckham is – kísérletezett már ezzel a frufruval.

Paris Hilton vagány volt, mert még rövid hajjal is ki merte próbálni, és bizony milyen jól tette:

Frizuratippek
Ugyanígy Anne Hathaway is a rövid, ferde frufru mellett tette le a voksot.

Frizuratippek
Profi trükk, ha még dúsabbnak tűnő, csillogó tincseket szeretnél, ha néhány melírcsíkot is kérsz, ami feldobja a frizurát, akár rövid, akár hosszú verziót választasz.

Frizuratippek
Frizuratippek
Frizuratippek
 

Készen állsz egy csodás ferde frufrura?

 

Számít a véleményed!

Osztályozd a cikket a csillagokkal

Mivel tetszett ez a cikk...

Kövess Facebookon is

Értem, tehát nem találtad hasznosnak a cikket

Segíts neünk, hogy jobbat írjunk

Mond el, mi nem tetszett, mit kéne változtatnunk?