A szürke hajakat évek óta látjuk a divatlapokban, idén pedig a szürke ombre hajszín tarolja le az Instagramot. A népszerűsége nem véletlen hiszen a szürke minden bőrtónushoz illik, egyszerre vagány és nőies.

A trendek folyamatosan jönnek mennek és bár nehéz megjósolni, hogy egy-egy trend meddig marad velünk, valahogy most mégis az az érzésem, hogy sokáig fog szörfözni ez a melír a divat hullámain.

Jobb ha tudod, a szürke hajszínt nem egyszerű elérni, a kívánt hajhossz alatt teljesen le kell szívni a hajat egészen platinaszőkéig, ami gyakran több körös szőkítést jelent.

Ezt követően pedig egy erős kékes-lilás toner-rel semlegesítjük a sárgás árnyalatot, végezetül pedig jöhetnek a szürke árnyalatok

Csakis egy tapasztaltabb fodrászára bízd magad ha ilyet szeretnél. Megéri megtalálni az igazit hiszen egy jó szakember keze alatt a végeredmény igazán különleges lesz.

Ami még érdekes lehet – bár számodra ez nem lesz újdonság ha ismered az ombre melírokat -, hogy a színátmentes technikának köszönhetően ritkábban kell majd frissítő festésekre járnod, ezzel időt és pénzt spórolsz.

Íme néhány igazán vonzó szürke ombre melír

Frizuratippek
 

Frizuratippek
Frizuratippek
 

Frizuratippek
Bízd profira a szürke ombre elkészítését, így garantált a szép átmenet és a hajad egyenesen is jól fog mutatni.

Frizuratippek
A rövid bubifrizurákat is remekül fel tudja dobni egy szürkés ombre hajszín.

Frizuratippek
Frizuratippek
 

Te kipróbálnál egy szürke ombrét?

 

Számít a véleményed!

Osztályozd a cikket a csillagokkal

Mivel tetszett ez a cikk...

Kövess Facebookon is

Értem, tehát nem találtad hasznosnak a cikket

Segíts neünk, hogy jobbat írjunk

Mond el, mi nem tetszett, mit kéne változtatnunk?