Az ombre már hosszú évek óta az egyik legkedveltebb hajfestés a nők körében és a lelkesedés várhatóan idén sem fog alább hagyni. Nagyon örvendetes, hogy rengeteg új színvariáció lett népszerű, ilyen a vörös ombre is.

Ebben a cikkben összeszedtem a legszebb vörös ombre ötleteket, így neked is könnyű lesz kiválasztanod a megfelelőt.

A vörös hajat mindig is valamilyen sejtelmes nőiesség és titokzatosság lengte körül. Egy valami biztos; ha bevállalod, akkor biztos nem fogsz beleolvadni a tömegbe.

Jobb, ha tudod! A vörös hajszín igen kényes és sok karbantartást igényel.

Nem szabad megfeledkezned az otthoni hajápolásról és azzal is számolnod kell, hogy az átlagosnál gyakrabban kell frissítő festésekre menned, de a végeredmény szerintem kárpótóni fog az extra odafigyelésért.

Na de lássuk is azokat a vibráló vörös ombre-ket.

Klasszikus vörös ombre melírok (vörösből-vörösbe)

Kezdjük az alapoknál.

Kisebb, árnyalatbéli különbséggel természetes lesz az összhatás és a világosabb részeknek köszönhetően még dúsabbnak is fog tűnni a frizurád.

Frizuratippek
Frizuratippek
És vannak ugye azok a variációk, ahol a színátmenet sokkal markánsabb. Ez nyilván nem lesz annyira naturál, viszont félreérthetetlenül közlöd a külvilággal, hogy magabiztos személy vagy.

Frizuratippek
 

Frizuratippek
 

Frizuratippek

Vörös ombre melírok más színekkel kombinálva

Barna – vörös ombre

Természetes barna a hajad? Telitalálat! A barna és a vörös rengeteg árnyalata eszméletlenül jól mutat együtt. A rézvörös árnyalatoktól a burgundi vörösig minden árnyalatot szépen össze lehet vezetni a barna tónusokkal.

Frizuratippek
Frizuratippek
 

Frizuratippek
 

A barnából vörösbe tartó ombre egészen természetes hatású is tud lenni, ehhez csak egy lágyabb, az eredeti barna hajszínedhez hasonló vörös árnyalatot kell választani.

Frizuratippek

Fekete -vörös ombre

Alap fekete hajszínhez nagyon illik egy élénkebb paprikavörös vagy narancssárgás vörös. A fekete önmagában elég markáns, így egy harsányabb, tüzesebb árnyalat sokkal jobban mutat benne.

Frizuratippek
Frizuratippek
Frizuratippek
Frizuratippek
Még több fekete vörös ombre ötletet találsz korábbi válogatásomban is.

Vörös – szőke ombre

A vörös-szőke kombináció is jó választás lehet, ám ekkor inkább a fejtető legyen vörös és a hajvégek felé induljon a szőkébe tartó átmenet. A legtöbb vörös meleg tónusú, így a meleg árnyalatú szőkék jobban mutatnak velük, nem érdemes jeges vagy platinaszőkét választanod.

Frizuratippek
Frizuratippek
Frizuratippek
 

Frizuratippek
Frizuratippek

Neked melyik vörös ombre melír tetszik a legjobban?

 

Számít a véleményed!

Osztályozd a cikket a csillagokkal

Mivel tetszett ez a cikk...

Kövess Facebookon is

Értem, tehát nem találtad hasznosnak a cikket

Segíts neünk, hogy jobbat írjunk

Mond el, mi nem tetszett, mit kéne változtatnunk?