A hosszú haj csodálatos éke lehet a megjelenésednek, ugyanakkor egy idő után unalmassá is válhat. De mivel is dobhatnád fel? Egy izgalmas frufru szuperül passzol a hosszú hajhoz, csak az arcformádhoz és stílusodhoz illőt kell megtalálnod.

Ebben nyújtok neked segítséget ebben a cikkben, amelyben a legszebb hosszú hajhoz illő frufrukon kalauzollak végig és mutatom meg, hogy melyek közül érdemes válogatnod.

Íme néhány ötletes frufru hosszú hajhoz

Oldalfrufru

Az oldalfrufru kivétel nélkül mindenkinek jól áll, még a kerek arcú hölgyeknek is, akiknek a legkritikusabb a frufru választás, csak az a fontos, hogy megtaláld az ideális hosszt.

Azt tanácsolom, hogy döntsd el, hogy mit szeretnél az arcodon kiemelni, például ha a szemeidre szeretnéd irányítani a figyelmet, akkor a frufru a szem felett kell végződjön.

Ami az oldalfrufru fazonját illeti, kérheted rétegesen, esetleg tépett technikával vágva, viselheted kifelé és befelé szárítva is, úgyhogy elég sok mozgásteret kapsz.

Frizuratippek
Frizuratippek
Frizuratippek
 

Tömött frufru

A tömött frufru már egy kissé kényesebb és nem is mindenkinek áll jól. Ha neked ovális, hosszúkás vagy szögletes arcod van, akkor nem kell izgulni mert jól fog állni.

Frizuratippek
Frizuratippek
Frizuratippek
Frizuratippek
Hosszú hajnál a túl élesen vágott frufru sok arcformánál előnytelen, sokkal jobban mutat, ha az arcod két oldalán fokozatosan beleolvad a frufrud a frizurádba.

A tömött frufrut szélesíti az arcot optikailag, így jobb ha elkerülöd ha kerek vagy szív alakú arcod van.

Frizuratippek

Még több frufru hosszú hajhoz

Szellős frufru

Ennél a fazonnál a homlokot nem fedi le teljesen a frufru, csak szellősen, néhány réteg simul rá.

Frizuratippek
Frizuratippek
Frizuratippek
A szellős frufru nagy előnye, hogy nemcsak szögegyenes hajból, hanem hullámosból is jól fog állni.

Frizuratippek
Mivel nem fedi le teljesen a homlokodat így természetes módon ráirányítja a figyelmet. Ebből következik, hogy nem ez lesz számodra a megfelelő, ha magas és széles homlokod van.

Frizuratippek

Függöny frufru

A függöny frufrut Brigitte Bardot tette igazi klasszikussá. A kifelé egyre hosszabbodó rétegeknek köszönhetően a frufru szépen beleolvad a hosszú hajba két oldalt.

Legjobban az ovális vagy hosszúkás arcformához passzol.

Frizuratippek
Frizuratippek
Frizuratippek
Ez a frufru egyenes hajból mutat a legjobban, így, ha nincs energiád minden nap egyenesíteni, akkor inkább egy szellős frufrut ajánlanék számodra.

Frizuratippek

Baby frufru

Egy rövid, „baby frufru” jól kiegészíti a hosszú hajat, igazán izgalmas és harmonikus lesz a végeredmény.

Frizuratippek
Frizuratippek
Frizuratippek
Ha nagyon magas a homlokod, akkor ne ezt a fazont választ, mert csak sokkal jobban kiemeli azt. Kerek arcformához szintén nem a legjobb választás, mert optikailag kerekíti az arcot.

Frizuratippek
 

Neked melyik frufru jön be a legjobban hosszú hajhoz?

 

Számít a véleményed!

Osztályozd a cikket a csillagokkal

Mivel tetszett ez a cikk...

Kövess Facebookon is

Értem, tehát nem találtad hasznosnak a cikket

Segíts neünk, hogy jobbat írjunk

Mond el, mi nem tetszett, mit kéne változtatnunk?